På campingen

Hytta

Hytte med fem sengeplasser, stue, kjøkken og bad. To soverom, det ene med dobbeltseng, det andre med familiekøye. Nyoppusset kjøkken/stue med utstyr til fem personer, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Dusj og toalett på badet.

TV på stua. 

Innsjekk etter kl. 15.00

Utsjekk før kl.12.00

Hvis det ønskes andre inn- /utsjekkingstider kan det avtales. 

 

Campingtomter

Campingplassen har god plass til campingvogner, bobiler og telt. Muligheter for strøm. Gressplen med flate plasser, og noe skog på plassen. Kort vei til sanitæranlegg.

 

Sanitæranlegget

Sanitæranlegget er renovert for få år siden. Tilgang på dusjer og toaletter. I sanitærbygget er det tilgang på et lite kjøkken med kokemuligheter og oppvaskbenk. Det er også en utekran i forbindelse med sanitærbygget.

Dusj kr 10,-

 

Grillplassen

Enkel  grillplass som kan brukes av alle på campingen. Husk å vis varsomhet. Grillkull og ved selges ved henvendelse i kiosken.

 

Utsikten

Campingplassen har en fin utsikt over Rondane, Kakkelkletten, Raukletten, Høykletten og flere andre turmål. Det finnes også større og spennende turmuligheter som blandt annet Einunndalen, Grimsdalen og Kakkeldalen. Det er heller ikke langt og ta seg en tur til Snøhetta eller til Alvdal på Tronden. I disse områdene er det fine tur stier og jaktområder. Elva Folla renner rett forbi ca. 100 - 200 meter unna campingplassen, en fin spasertur.

 

Kiosken

I kiosken tilbyr vi salg av brus, is og sjokolade. Vi har også plaster/gnagsårplaster, grillkull og ved å selge.

 

Lekeplassen

Campingplassen har en liten lekeplass med husker, sklie, sandkasse og en liten klatrevegg.